Standaard websites/webshops

Standaard websites/webshops

Heb je webdesign plannen en zoek je hiervoor een geschikte partner? Zoek je een webdesign bedrijf dat niet alleen uitvoerend is, maar ook op strategisch niveau meedenkt over jouw web project?

Hoe gaat dat nou in zijn werk een nieuwe webshop/website? Op deze pagina nemen we je mee in de werkwijze, van idee tot realisatie van een nieuwe webshop/webshop.

Een goed webdesign is doordacht, functioneel, conversie-stimulerend en veel meer dan alleen een mooi plaatje om naar te kijken. Een eerste indruk maak je natuurlijk met een mooi design. Een blijvende indruk maak je als dat mooie ontwerp ook nog eens bijdraagt aan jouw (bedrijfs)doelen, die van je bezoekers.

Waarschijnlijk heb je zelf al veel voorwerk gedaan en weet je grotendeels wat voor webdesign je wil laten maken. Dat is top! De ideale situatie is natuurlijk om alle stappen te doorlopen met de opdrachtgever, dan ontstaat een optimaal eindresultaat.

 • Stap 1: Concept en Design
  Zodra er overeenstemming is bereikt over het concept wordt er een design gemaakt. De basis voor het gehele traject wordt in dit stadium gelegd.
 • Stap 2: Ontwikkeling en realisatie
  Dit gaat uiteraard niet van de een op de andere dag, om er zeker van te zijn dat het gewenste eindresultaat gerealiseerd wordt zijn er meerdere tussenstappen. Deze worden continu met de opdrachtgever besproken.
 • Stap 3: Testen en de oplevering
  Zodra de site gebouwd is gaan we over naar stap 3. In deze fase kan de site in de praktijk getest worden, er kan her en der nog gefinetuned worden voordat de site gelanceerd wordt!
 • Optioneel: Stap 4: Monitoren en finetunen
  Zodra een site is gelanceerd is de kous nog niet af Om er zeker van te zijn dat het maximale uit de site gehaald wordt gaan we een vooraf afgesproken periode monitoren en finetunen. Er wordt nauwlettend in de gaten gehouden hoe de site presteert en waar optimalisatiemogelijkheden liggen.
 • Optioneel: Stap 5: Online marketing
  Online Marketing is niet meer weg te denken. Van het bedenken van een Online Strategie tot het uitvoeren van deze strategie, wij weten van aanpakken als het gaat om Social Media & online marketing. Aspecten die bij ons aan bod komen zijn onder andere zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), Social Media campagnes, en de rest!

Wil jij een standaard draaiende website/webshop met unieke kenmerken? Neem voor alle mogelijkheden contact op met Jorn van Eveld Media. Je kunt hem een berichtje sturen via de contactpagina of hem contacten met de informatie die op deze zelfde pagina staat vermeld.