Logo’s & huisstijl

Logo’s & huisstijl

Jij wilt graag professionaliteit uitstralen met jouw bedrijf, vereniging of stichting? Een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw producten & diensten. De huisstijl bepaalt voor een groot gedeelte het gezicht van u en uw bedrijf naar potentiële klanten/afnemers.

Wij ontwerpen met plezier, passie en kennis van de (online) marketing uw logo en huisstijl. Kies je voor een standaard huisstijl of wil je de gehele huisstijl op maat. Alles is mogelijk! Je hebt al een logo vanaf 99,- exclusief btw.

Waar moet een goed logo aan voldoen?

  • Blijft krachtig en herkenbaar in elk denkbaar formaat. Van spandoek tot visitekaart.
  • Is duidelijk in kleur, maar ook in zwart/wit.
  • Valt op én past bij de gewenste uitstraling van jouww bedrijf, vereniging, stichting, evenement of hobby.

Een stevig & krachtig ontwerp vergroot de herkenbaarheid. Het moet ervoor zorgen dat jouw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met jouw onderneming te maken heeft.

Wil jij een logo en/of huisstijl ontwerp waar je trots op kunt zijn? Denk je daar graag ook zelf in mee? Dan zit je bij Eveld Media helemaal goed. Neem voor informatie over het huisstijl ontwerp contact op met Jorn van Eveld Media. Je kunt hem een bericht sturen via de contactpagina of hem bereiken via de contactgegevens op deze contactpagina.