Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Voorkom dat jij klanten/relaties verliest aan de hevige concurrentie. In de huidige tijd wordt het steeds lastiger om klanten en relaties te binden aan jou en jouw bedrijf. De loyaliteit is ver te zoeken én voor je het weet verdwijnt een klant naar de directe concurrent.

Klanten zijn jouw bedrijf blijkbaar vrij snel vergeten. Dit is erg vervelend, want dat kost jouw bedrijf gewoon omzet. Eén van de manieren om jouw binding met klanten te verhogen, is het geven van relatiegeschenken. Het is een relatief goedkope manier om met klanten/relaties en potentiele klanten  in contact te komen en te blijven. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 87% van de relatiegeschenken langer dan een jaar wordt bewaard en mensen jouw bedrijf/merk beter onthouden! Lees hier meer.

Nog een aantal effecten van relatiegeschenken die uit dit onderzoek zijn gebleken:

  • Mensen voelen zich dankzij een relatiegeschenk meer gewaardeerd
  • Je naamsbekendheid stijgt door giveaways
  • De klantrelatie wordt verbeterd
  • 83% van de mensen vindt het leuk een geschenk te ontvangen

Wil jij weten wat Eveld Media voor jou kan doen op het gebied van relatiegeschenken? Neem voor alle mogelijkheden contact op met Jorn van Eveld Media. Je kunt hem een berichtje sturen via de contactpagina of hem contacten met de informatie die op deze zelfde pagina staat vermeld.